tisdag 9 februari 2010

Semlor


Vad hände?
Texten fick inte plats! Jag ville bara berätta om dom mumsigaste semlorna. Jag tog kesella och bytte med 2 dl mjölk. Jag tog 4 dl grahamsmjöl i degen. Dom blev härligt, aningen syrliga och väldigt goda! Mandelmassan var mandel med skal på som körts i matberedaren , lite florsocker, lite mjölk och lite bullkrom. (Heter det så?!)
Så nu är semmelsäsongen slut i detta hus.
Maken föredrar hetvägg, semla med varm mjölk alltså.

2 kommentarer:

  1. jag kan intyga att semlorna var supergoda! Men... är säsongen verkligen redan slut?

    Egentagen bild också, imponerande!

    SvaraRadera
  2. Säsongen är slut bara i vårt hus. Jag bakar inga mer nu.Nu finns det bla. lite äpplen och bär att göra pajer av kavar i frysen!

    SvaraRadera